Lördag 22 aug

Hej

Nu har jag suttit här vid datorn ett bra tag och bara kollat runt lite, Josefine satt brevid en stund med sin laptop så vi umgicks ju lite  ialla fall.

Jag har bl a letar nya recept, men jag har ingen inspiration till mat alls önskar verkligen att jag hade det för jag älskar ju att äta gott. Så jag sitter och letar goda vegetriska recept och har väl kommit fram till några.
Just nu kom min son innanför dörren efter 6 timmar på Kastvallen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då har han bara spelat 1 match mot Brynäs och Huge vann med 2-1 Grattis grabbar!!!!
Nu kom Caroline och hennes vän Cornelia hit också så nu är det inte lugnt längre här längre ! Tillbaka till fotbollen det är ju skit väder ute med regn, regn och regn så undra om min son är blööööööööööööööööt. haha - ja det är han.
Min man är nog gift med Huge i sstället för mig känns det som.

Om 5 dar fyller min Josefine  14 år och hon önskar sig en systemkamera och jag önskar verkligen att jag hade råd att ge henne en sådan men det finns helt enkelt inte pengar, så hon ska få pengar så hon kan spara ihop till en. Hoppas det blir bra. kram på dig gumman

I går låg jag med migrän hela jävla dan, det är så himla jobbigt och när jag tar min migränmedicin blir jag så konstig och det är inte heller trevligt, tur att det har gått över till idag, för jag håller på att städa.



HA DET SÅ BRA KRAM