Söndag 21 feb.

Hej hej !!!

Ja så var det söndag igen, tänkt va fort veckorna går.

Ja då tänkte jag säga några ord om denna vita massa som aldrig slutar falla från denna himmel - SLUTA SNÖA!!!

I flera dagarn har det nu snöat konstant (utom idag :) ) I går var det riktigt otäckt, man såg knappt vägen när man var ute och körde bilen. Fy. Tanken var att jag och tjejerna skulle åkt slalom i går, men nej vädrets makter ville nog inte det. -12 grader och vidrig blåst, från alla håll och kanter - iskallllllt. Så vi maka in familjen i bilen och åkte till Valbo köpcentrum och gjorde några timmar, bla åt vi lunch på ikea. (jag tog beasås som ska gå ner i vikt hjäääääääääälp). Men jag klarade mig på dagens kalori mängd i alla fall. Tur för mig.
När vi kom hem packade jag ut familjen och åkte och hämtade en kompis för vi skulle på en sminkvisning för MK, vad gjorde jag då, jo jag körde fast i snödrivan just när jag hämtat upp Helena. Tur att vi inte kom längre, för hennes karl och en till hjälpte oss ut så vi kunde åka vidare. Sen när jag skulle åka hem ven det så mycket snö så jag såg knappt vägen, riktig otäckt. Men hem kom jag sminkad och så och såg Mello och käka Taco med familjen, mycket trevligt. Men jag tyckte inte det var en så bra omgång igår, förutom mina absoluta favoriter ALCAZAR - jag bara älskar deras discopop. :)

Idag åkte vi till Valbo igen för sonen hade match, de förlorade dock men gjorde en bra match. Innan dess var Anders ut och skotta för annars kom vi inte ut för plogbilen hade varit här i natt och ja en stooooooor vall :(

Nu sitter jag här i lugn och ro och fixar kalendern inför måndagmorgon, så allt kommer med till skolan mm.

Ha det så bra alla



Kram ( nu är det bara 24 1/2 vecka kvar till spanien)