Tisdag 29 dec

Hej

Nu är kl 21,30 och jag önskar att mina barn kunde varva ner lite, men de är mer  hyper än på hela dan, så har det varit varje kväll nu. Varför just nu och inte tidigare på dagen, nej för då är de helt loj och bara sitter vid datan eller tv om inte jag drar ut de på saker. Som igår var vi till kastvallen och skulle åka skridskor, och tanken var ju jättekul men alla med klubba och puck tar ingen hänsyn fast det står klart och tydligt att klubba och pucka används på ena halvan!!! Och eftersom William redan har fått en tand utslagen av en hockeyklubba så är man nog lite extra rädd.

Idag tänkte jag åka till köpis och fixa det sista tills nyår men vad vaknade jag med - jo min förbannade huvudvärk arrrrrrrrrggggggg. Har petat i mig alla piller jag får och gått och städat här hemma istället, inte lika roligt men vad gör man.
I morgon ska jag ut dit annars hinner jag ju inte för sen är det ju nyår och allt ska vara fixat med dukning osv.

Anders gjorde en brasa tidigare här i kväll för vi frös så och det är ju sååååååååååå mysigt!!! Så nu har jag tinat upp och ska gå och sortera lite kläder från de nyvikta högarna.

Ha det så bra

kram