Tisdag 19 oktober

Hej

I dag vaknade jag med frukansvärd huvudvärk.... arg vad jobbigt det är. Började dagen med två treo men när de inte hjälpte tog jag Imigran nässpray och då efter en stund blev huvudet lite bättre - skööööönt.
Det som var lite jobbigt är att jag är hemma med sjuk dotter samtidigt :( men hon fixade lite fika själv innan jag blev människa igen. vilken duktig tjej jag har :)
Det började i söndags em när Lines kompis mamma ringde och sa att hon hade jätteont i magen så tårarna rann, så jag åkte och hämtade henne, hon låg hela kvällen och var ledsen men åt gjorde hon. Jag som var rädd för magsjuka (som jag har jättefobi för, fattar inte varför men det har jag burrrr) men det var det ju inte. Igår hade hon ff ont i magen så hon var hemma med mig och låg och vila och magen fortsatte och värka till slut ringde jag rådgivnignen och fråga vad dom tyckte och vad det kunde vara, de sa att jag skulle till läkare med henne för det kunde vara blindtarmen, så vi fick tid och åkte dit. Eftersom HC här där jag bor håller på att lägga ner blev vi hänvisade till en alldeles ny på stan med jättegullig personal för lillfia. Dom kunde inte se att det var det nu men vi skulle avvakta och se så det inte utvecklades till blindtarmsinflammation. Hoppas det inte är det.... hon är hemma fortfarande och har ont men hon äter och är pigg????

I går kom jultidningar hon har sålt så nu har vi suttit och provat hennes "gåva" eller vad det heter, hon valde ett hårset med platt/krustång, locktång borste. Vi blev såååååååååå fina. När jag hade krusat några slingor skulle hon platta dem direkt hahaha

Nej nu ska jag gå igenom posten.

Kram på er



Läääääääääääääääännnnnnnnnnnnnnggggtttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tillbaka !!!!!!!!!!