Söndag

Hej

Det har varit en lugn och skön helg, vädret har varit blandat men ok.

Jag ville ju så gärna sätta upp en gräns mellan oss och grannen men det blev ingenting av med det, för skärmarna jag kollat in var alldeles för veka enligt Anders - typiskt. När jag verkligen hittat något som passade vår plånbok.
Men vi var på Valbo köpcentrum i dag och skulle kolla in examens kläder till Josefine och när vi kommer gående där hör vi massa skriiiiiiikkkkkkkkkk, och vi undrar förståss varför, jo det var Johan Palm på scen som sjöng och alla galna tjejer stod nedanför och var hysteriska. Vidare gick vi igenom tjejsamlingen och där stod Alice Svensson och skrev lite autografer. Vi gick vidare och letade kläder för det är ju inte lätt med en tonåring för ingenting duger - pust. Och vem såg vi inte i Esprit butiken jo Elenor från Robbinsson på tv, hon såg att Line kollade och tittade på oss, Line sprang till Pappa och jag stod kvar och pratade med henne, trevligt. På tal om Robbinsson, igår var ju näst sista och på slutet visade de vinnnarpokalen vad vi tror vad det var och vi spolade fram och till baka massa gånger för att kolla händerna på de som höll i pokalen, ja jag vet att vi är lite knäppa men det var faktiskt roligt, knäppare än knäppast. Sa det till Elenor och hon skrattade och höll upp sin hand, mmmmmmmmmmmmm vad kan det betyda?

Nu ska jag försöka få mina gullungar i säng, det är så svårt när det är ljust ute.

I morron ska jag ner och låsa upp Josefines mobil för hon ska byta mobilnät till comviq för alla andra kompisar har det tydligen.

Kram från mig






solnedgång på 10 000 meters höjd - maffit



Dessa skulle jag vilja ha !!!!!!!!!!!!!