Fredag 30 okt.

Hej

Nu sitter jag här och väntar på att Idol ska börja på tv, kl. är nu 19.40 så nu är det nära. William sitter här brevid och myser, han ska bara poppa lite popcorne. Anders har hällt upp ett glas bubbel till mig, så just nu känns livet helt ok. Anders sitter vid andra datorn och Josefine är på sitt rum. Caroline är på hallowine party och ska sova hos kompis, så hon har det nog bra också, jag måste gå dit med lite sova saker bara vid nio.

Den här veckan har det varit höstlov för barnen, vi har tagit det lugnt och skönt förutom i måndags när jag tog mig till köpis med barnen och skulle handla vinterskor till dem, pust. När jag kom hem var jag tom i huvudet( alltså mer än vanligt). I onsdags var jag och Josefine på bio, Flickan som lekte med elden, det var jättebra men snacka om kliffhanger, nu måste man se nästa film också. Inte för att det gör nåt, dom är ju så himla bra. Tänk att min lilla flicka har blivit så stor så man kan gå på barnförbjudna filmer i hop nu, rätt mysigt faktiskt.
I dag var HELA familjen på badhuset och lekte, man blir ju helt slut efteråt. Men det var rätt trevligt fast jag tycker det är ÄCKLIGT på badhus med allt vatten och alla som pinkar hit och dit.

Jag har beställt mer Pärlor att göra mer halsband och armband och örhängen av, det är riktigt roligt !!!! Men tyvärr kostar det ju en slant.

Nej nu ska jag göra i ordning innan Idol ha det så bra alla där ute.
Kram