Onsdag 24 mars

Hej

Ja då var det väl bara att välkomna vinter igen :(

Nu är det bara 20 veckor tills vi åkter på vår efterlängtade resa till värmen. Å jag önskar jag var i spanien redan, jag önskar jag bodde där. Jag och Anders brukar sitta och prata om att när barnen flyttat hemifrån tar vi och flyttar till värmen för ingen av oss gillar ju kylan och snön, visst är den vacker men det är blommor också - de är ljuvliga.

Jag letar ff arbetsprövningsplats, det går ju faktist lite trögt för alla arbetsplatser jag varit in på har fullt med praktikanter. Det verkar som det är de regeringen kallar ungdomsjobb nu för tiden??? Inte vet jag men jag tror de hellre velat ha ett jobb. Det skulle jag vilja ha.

Jag har precis suttit och kollat igenom almenackan och den är ganska full på helgerna framöver, så antagligen går det fort tills sommaren kommer. Jippi !!!
Det är innebandy och dans för hela slanten. Men det är ju så roligt att se sina underbara barn göra det de är bra på. Kram på er min älskade barn ( då räknar jag dig också Josefine så det så). Även om mina barn inte är små bebisar är de ff mina små gobitar, det kommer de alltid att vara.

Nu ska jag strax iväg till sjukgymnastiken för min huvudvärk, jag har fått ett stretchprogram för min nacke och idag ska hon känna på mina triggpunkter ??!!. Lycka till. Sen ska jag in på biblan och låna mer böcker till min son för han har läst ut sin nu (för flera dagar sen).



Visst är det väl fint att titta på djur :)
Kram och hej då