8/8

Hej !

Så var vi inne i augusti.. sommaren går alldeles för fort!!!!!!!

I fredags åkte jag och Prince upp till Rättvik igen... för att hämta hem mina döttrar som jobbat och bott där med sin moster i 4 veckor. 
På kvällen var vi ut och åt en sväng, sen gem för tjejerna skulle jobba sista passet på lördagen. Så upp och skjutsa dom på morgonen och sen hem till syrran igen och upp med hennes barn för att åka och kolla/ fika med mamma/ mormor på Erikshjälpen och sen spela minigolf. 

(null)

(null)

Efter det i med lite mellis och hämta döttrarna och sen ner till Siljan för ett dopp
(null)
Blev bara ett dopp för mig min fryslort 🤣😆

Sen till mamma/ mormor och säga hej innan vi åkte åter till syrran så tjejerna fick packa ihop allt och äta... SEN hem till Gävle, väl hemma kl 23 stupade jag gråtande i sång... helt j-a slut efter trevlig men intensiv dag.

Så nu är HELA FAMILJEN SAMLAD några dagar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Älskar det!!

I går åkte jag och min vän Catarina till Kilafors och hårga hembygdsgård och allsång med systrarna Hanna och Lina Hedlund. Vi hade köpt med oss sallad och fika som vi myste med i solen på en filt innan det började. Vi var på detta förra året också och det är så bra!!

(null)

(null)
Ibland var deras familjer uppe på scen och sjöng med, så kul.

I morse var jag iväg och tog blodprover och EKG inför kommande operation...( om ca 2 veckor 😩)
Senare åkte vi och sola och bada en sväng till sandbankarna 
(null)

Sen nu på kvällen var vi ner till stan på Gävle stadsfest och tittade på Rix fm festival 😀👍🏼
(null)

(null)

Nu ligger jag i sängen och väntar på att " minstingen " ( 17 år) ska komma hem med sista bussen så kan jag (förhoppningsvis ) somna...
Sov gott 😴

Kram 🌸