Tisdag 29 sept.

Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Nu vill jag inte mer, jag går i ide. Kan man inte vara björn för ett tag och ta sina nära och kära och gå i ide, för jag ville inte frysa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag hatar kyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag bor ju helt fel, det har jag ju konstaterat länge men hur f-n ska jag göra??????????????????? Jag vill inget hellre än bo i värmen året om. Hjääääääääääääääääääälp!!!

I söndags var jag ut till Årsunda och kollade på när sonen hade fotbollscup, jätteroligt!!! Jag försökt få min döttrar med men icke sa nicke, dom skulle gå på stan tillsammans - gulligt. De tog bussen ner och shoppa och sen åt de på Mc donalds. Sen skulle josefine dansa kl 5 då satt Line så snällt och väntade och jag hämtade upp dem efter det. Tänk att de två kan umgås i bland utan att det skriks och gråten forsar, riktigt  roligt.

Jag har köpt spetsgardiner på ikea som jag ska sätta upp i sovrummen - det har jag längtat till läääääääääänge.
Hoppas det blir fint. Sen ska jag måla min bokhylla för andra gången med svart lasyr, det blir jättefint.

Nu har ju kylan kommit och kläder fattas till barnen, inte kul för det är ju så himla dyrt. Men vi måste väl i väg och inhandla i veckan.
Josefine ska ju börja tävlingsdansa i disco och jag är så himla - ja vad säger man - spänd och pirrig osv. Stackars Josefine som har en sån mamma som tycker allt sina barn gör är så himla roligt att titta på, hon ska ju sjunga på lilla Saras dop och då kommer väl både jag och syrran böla.

Älskar mina barn!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ha det så bra och kram på er!!