Torsdag 17 feb

Hej

Idag har jag och minsta dottern varit hemma och haft ont i huvudet tillsammans, hon har mest suttit framför tv eller datan och jag har tagit tvätt, disk mm (som vanligt)

Jag har även tagit en sväng på fåtöljen jag håller på att klä om till berst/vitt tyg från blått. Det var fakiskt svårare än jag trodde för det finns ju massor av små små hörn, men blir nog ganska nöjd. Har syning kvar (där inte häftapparaten funkar). Lägger ut bild sen hur det blev.

I går var jag på zumban igen (var ju sjuk förra onsdagen) och det var jätteroligt som vanligt och minst lika jobbigt !!! Fick lov att ta astmaspray mitt i passet för jag fick ingen luft, undra om det beror på dålig kondis eller astma haha.

I dag skulle min äldsta göra middag men hon är inte hemma förrän kl 21,30 så det funkar ju inte, så nu står jag här och har inga ideer. Hon skulle göra en linssoppa som hon gjort på hemkunskapen så jag kan ju inte göra den för det vet jag inte hur man gör. Men nåt lär väl det bli.

Nästa vecka ska jag till Varva (kommunens arbetsmarknadsenhet, för att jag ska dit och arbetsträna som det heter så fint. Jag önskade att jag hade fått plats på en riktig arbetsplats egentligen som ev. kan leda till något. Men jag har både ringt och gått runt och frågat utan framgång :(
Det ska bli skönt att få komma ut och jobba men som sagt vill ha ett riktigt jobb med lön. Det vore inte helt fel.
Men men .....

Nu ska jag ta steget till köket (en meter) haha för sonen ska på träning och måste ha mat innan.

Kram