Måndag 31 januari

ja så var det måndag igen !
attans vad fort helgerna går....

Nu har vardagen börjat med stora steg, alla aktiviteter har kört igång och det är alla dagar - utom fredag !!!
jippi en dag att bara vara och njuta av stillheten framför Lets dance :)

Måndagar : innebandy
Tisdagar : dans x 4
Ondagar : zumba, jag och äldsta dottern har börjat dansa !!! Jätteroligt att hon vill hänga med gamla mamma <3
Torsdagar: fotboll, innebandy, dans
Lördagar: innebandymatch
Söndagar: fotboll x 2

När jag hade zumbat i 15 minuter var jag helt slut och dottern skratta åt mej men med ironi så det var ok, jag kan ju inte förvänta mig att ha lika kondition som henne som dansar 7 timmar i veckan.

I lördags åkte vi till Söderhamn och såg på sonens innebandy match, de fick stryk med 3-2 mot serieledarna så det var bra gjort fast vinst är ju alltid roligt. Det tråkiga var att sonen fick spela väldigt lite och då menar jag lite. Inte så roligt för honom heller att åka till match så långt och sitta mest på bänken. Vet inte varför de gjorde så, men tråkgit i alla fall.

På kvällen skulle vi till trevliga vänner i valbo men de blev sjuk :( , tråkigt men det kan man inte rå för.
Så vi passa på att bjuda hem andra trevliga vänner, vi åt tacos och spela kinnect, det var roligt. Vi tog ett parti chicago men det gick sådär (som vanligt). På kinnect ägde jag och Angelika :)

Idag har jag börjat avverka syhögen här hemma, har lite handsömn kvar + en discotävlingstop till dottern (vi får väl se om det blir något överhuvudtaget) haha

Nu är sonen på innebandy med pappa sin som ringde mig nu och tala om att servicen på bilen kostade 6000 kr, vilket var nödvändigt ( vi renoverade bilen i november för 8300kr ) varför har man bil ?????????????????????????????????

Vi kan nog glömma allt vad semester heter i sommar :( snyft ......

Kram