Fredag 29 jan.

Hej¨

Snön den bara faller ner tralala lalala ...........................
Det slutar aldrig, det är jättefint men våren kommer inte att kunna smälta bort all snö :(

I går knackade min granne på och frågade om jag kunde flytta min bil så han kunde köra med sin snöslunga - på min uppfart - Ja det kan jag!!! Gud så snällt !!!
Anders hade skottat lite på morgonen så jag fick ut bilen när barnen skulle till skolan men vid lunch när grannen "skotta" hade det kommit massor till. Så  i morse när jag skulle ut med bilen igen - ja då var det fullt med snö igen, pust. Det var bara att börja skotta kl 7,15 för att få ut bilen. Men nu har jag inte orkat något mer, fast det skulle behövas :(

Jag har köpt jordgubbar idag och en chokladkaka, så nyss smälte jag chokladen i micron (som jag gjort massor av gånger) men tallriken sprack - jäkla vad det lät i micron. Men jag doppade i alla fall de flesta jordgubbar i chokladen så får vi se hur det smakar sen. Det är så typiskt mig, när jag ska fixa till nåt extra då går det åt fanders. grrrrrrrr.

I kväll blir det fredagsmys framför tv och lets dance. Och i morgon ska vi till valbo och familjen Dahlström, det ska bli jätteroligt det var så himla länge sen vi träffades. :)

Josefine har jättemycket läxor just nu eller så har hon sparat allt till nu, men jag sitter här med henne och försöker hjälpa henne lite, sitter och läser hennes sobok om industialismen (haha) och i går körde vi fysik, typ okika kemiska ämnen, mycket roligare. Hon brukar fixa allt själv men det blev lite mycket nu och så har hon varit hemma och dålig, så jag tänkte va lite snäll haha

Trevlig helg på er <3