29 juni

Hej

nu var det länge sen jag bloggade men det har varit fullt upp hela tiden....

Just nu sitter jag vid datan och jobbar men tog en liten paus. Solen skiner och det är jätteskönt ute :)
Längtar ut........................
Jag slutar kl 10 i dag så det ska bli skönt att komma ut snart, måste bara till apoteket innan jag hamnar i solen.
Jag började måla en bokkylla vit igår så jag måste nog fortsätta med den så det blir klart någon gång.

I går kväll var jag och min man och barnen (inte äldsta tyvärr) och tog ett kvällsdopp i harnäs 22 grader och det var skönt. Det första för i år faktiskt och det är så långt gånget på sommaren :( men det har varit svinkallt i 2 veckor men nu har värmen kommit ... men på fredag när jag går på semester kommer ett stort regn och åskväder till oss och varar i några dar, typiskt.

Det har ju varit skolavslutning för mina tre underbara barn och då går jag upp nåt slags nirvana haha, skämp å sido, jag har så fullt upp med kläder, blommor , presenter mm att jag inte funkar alls runt omkrin, bara barnens grejs som ska sitta till 100 %.
Men nu är det över och allt gick bra :) förutom när vi skulle ut och äta på kvällen... vi skulle prova Gävles nya flytande restaurang, härligt ställe men usel service. Men vi var 16 st och hade trevligt ändå. Efteråt åkte vi hem till oss och jag bjöd på tårta för Josefine har gått ut grundskolan, tänk vad tiden går fort. Mitt älskade LILLA barn ska snart fylla 16 år.... nej det får inte gå så fort, hon är ju fortfarande mitt lilla barn <3

Tack och hej

Kram