måndag 20 sept.

Hej

Ja då var det vardag igen, tänk vad fort helgerna går och allt man ska hinna med....... vi skulle klippa gräset, såga ner lite träd osv - alltså göra höst i trädgården. Ja jag tog in stolsdynorna och tog in poolen, men sen vet jag inte riktigt var tiden tog vägen....

Jo föresten jag fick in min kökssoffa, som jag har tjatat om i typ 1 1/2 år nu så jag är glad, nu ska den målas (undra när det blir gjort haha)

Jag bad min dotter ta in dockvagnar och dockor från lekstugan innan det blir för kallt, och det gjorde hon ... eller var det jag ??!!! och allt var jättemögligt - urk vad äckligt. Så jag håller på att sanera dockor mm nu.

Idag vid middagen blev jag lite upprörd över min äldsta dotters LILLA matportion och hon blev sur på mig :( - varför ska det vara så svårt att vara en bra pedagogiskt mamma som är ljuv på rösten, aldrig blir ledsen mm mm ??? Nu har vi i alla fall pratat om det så det är bra, men jag tycker det är jobbigt. Jag vill ju vara alla tillags jämt, men det funkar ju inte alltid tyvärr.

Nu är hon på dansträning, den andra dottern hos kompis men jag ska snart hämta henne för jag ska skjutsa sonen till innebandy träning och min man är på fotbollsmöte.
Så i kväll (det är väl det redan egentligen för klockan är halv sju) ska jag försöka hinna färga håret. Har köpt vanlig brun färg för slingorna efter sommaren är sååå utväxta och det är "massor" av grått :( - ska bli skönt när det är gjort.

Nej nu måste jag fara ...
Kram

bjuder på en bild